Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سابق شرکت بیمه «ما» اظهار کرد: اضطراب کمبود سرمایه، یکی از دلایلی است که باعث شده صنعت بیمه در اقتصاد کشور ما نقشی نداشته باشد و یا نقش کمرنگ‌تری در اقتصاد ایران داشته باشد. به گزارش پول نیوز، از آنجایی که محیط زندگی ما سرشار از ریسک است، شرکت‌های بیمه کاری که می‌کنند این است که در صورت وقوع رویداد زیانبار ناشی از ریسک، زیان مالی وارده را جبران می‌کنند، لذا بیمه ابزاری برای جبران مالی زیان یا خسارت وارده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیمه به عنوان یکی از ابزار‌های مالی مدیریت ریسک و تامین امنیت و آرامش خاطر از یک سو سبب گسترش رفاه اجتماعی و از سوی دیگر باعث رونق اقتصادی در کشور می‌شود. صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی از یک سو به عنوان یکی از عمده‌ترین نهاد‌های اقتصادی مطرح بوده و از سوی دیگر فعالیت سایر نهاد‌ها را پشتیبانی می‌کند.

امروزه صنعت بیمه از عوامل مهم توسعه اقتصاد در کشور‌ها محسوب می‌شود و توسعه بیمه شاخصی برای توسعه اقتصادی کشور‌ها تلقی می‌شود. ماهیت بیمه، مشارکت در خسارت و جایگزین کردن اطمینان به جای عدم اطمینان است؛ بنابراین بیمه به عنوان یک روش مقابله با خطر، پاسخی به شرایط نامطمئن و پر مخاطره است.
پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران و عدم خرید بیمه نامه از چالش‌هایی است که سال‌هاست صنعت بیمه را درگیر خود کرده و هر بار هم که طرح و برنامه‌ای در این زمینه ارائه می‌شود بر آن اثرگذار نیست. این پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران عوامل مختلفی دارد که بسیاری آن را ریشه در مسائل اقتصادی و برخی نیز آن را ریشه در مسائل فرهنگی جامعه می‌دانند.

ضریب نفوذ بیمه که یکی از شاخص‌های مهم عملکرد صنعت بیمه است از تقسیم حق بیمه تولیدی بر تولید ناخالص داخلی کشور به دست می‌آید. این شاخص نشان می‌دهد که چند درصد از کل تولید سالانه کشور مربوط به صنعت بیمه است.

چندی پیش غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی گفت که صنعت بیمه باید در معادلات کلان اقتصادی با قدرت بیشتری وارد شود و نقش آفرینی کند.
اما این سوال مطرح می‌شود که چرا تاکنون صنعت بیمه مانند بانک‌ها نقش زیادی در اقتصاد کشور نداشته است؟
در این رابطه مجید صفدری، مدیرعامل سابق شرکت بیمه «ما» و کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: اضطراب کمبود سرمایه، یکی از دلایلی است که باعث شده صنعت بیمه در اقتصاد کشور ما نقشی نداشته باشد و یا نقش کمرنگ‌تری در اقتصاد ایران داشته باشد و شرکت‌های بیمه نتوانند در معادلات اقتصادی کشور شرکت کنند.
وی افزود: نبود دانش جدید برای بازاریابی، فروش و مارکتینگ در این صنعت از دیگر عوامل موثر در فقدان تاثیرگذاری صنعت بیمه در اقتصاد کشور محسوب می‌شود که بازاریابی در صنعت بیمه بسیار ضعیف عمل کرده است.
این کارشناس صنعت بیمه اظهار کرد: تا سال ۱۴۰۰ نقدینگی در کشور ما به عدد ۳ هزار هزار میلیارد تومان می‌رسد که در حال حاضر ۵ هزار میلیارد تومان بیمه نامه عمر به مردم فروخته ایم این یعنی ما اصلا نتوانستیم نقدینگی را به سمت و سوی صنعت بیمه و بعد هم به سمت خرید بیمه نامه عمر هدایت دهیم.
وی در ادامه گفت: از نظر مردم بیمه‌های عمر ناشناخته است، حال آنکه بیمه‌های عمر دارای مزیت‌های بسیاری است و باید دید که این پول با چه امکاناتی باید وارد صنعت بیمه شود و سازوکار آن چیست.
صفدری عنوان کرد: متولیان صنعت بیمه باید برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت در این صنعت را اعلام کنند و بگویند با چه ابزار و امکاناتی و با چه تکنولوژی و با چه روش‌هایی قرار است ما به این جایگاه برسیم. به نظر می‌رسد مدیریت گفتار درمانی دیگر در کشور ما پاسخگو نیست و باید مدیریت اجرایی فراهم شود. با سخن گفتن و اعلام ارقام و نبود برنامه اجرایی عملیاتی مشکلی حل نمی‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در ایران استارت آپ های بیمه ای عملکرد صنعت بیمه در سال 99 بیمه شخص ثالث اقتصاد کشور صنعت بیمه کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند

وزیر صنعت، معدن و تجارت فردا سه‌شنبه به استان مرکزی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، در ادامه‌ی سفرهای مسئولین ملی به استان مرکزی، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت ماه، میهمان دیار آفتاب است.

حضور در افتتاحیه سی و دومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسان مکانیک ایران در دانشگاه صنعتی اراک، نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های حوزه‌ی صنعت، معدن و تجارت استان و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی است.

استان مرکزی در شاهراه مواصلاتی کشور دارای موقعیت استراتژیکی است که به دلیل استقرار صنایع گوناگون و قریب سه هزار واحد صنعتی، با در اختیار داشتن رتبه‌ی نخست تنوع تولیدات صنعتی از قطب‌های مهم صنعت کشور به شمار می‌رود.

در راستای نهضت احیای واحدهای راکد اقتصادی در دولت سیزدهم، طی دو سال گذشته ۷۲۰ واحد صنعتی، معدنی و کشاورزی تعطیل و نیمه‌تعطیل در استان مرکزی به مدار تولید برگشتند.

کد خبر 751257

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده به‌موقع از ابزارهای پولی مناسب توسط مقام پولی
  • با کمک شورای نگهبان می توان برای بهبود اقتصاد گام اساسی برداشت
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/رکود رکورد زد؛ رشد ۱ دهه فقط ۱درصد
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند