Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در حال حاضر، تنها ۱۸ درصد مردم ایران بیمه عمر دارند و سهم بیمه‌های زندگی در پوتفوی صنعت بیمه کشور ۱۳,۴ درصد است.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی در مراسم افتتاحیه همایش بیمه های عمر و تامین آتیه گفت: یکی از دوره های رشد سریع بیمه‌های عمر از سال ۱۳۹۲ به بعد است که طی این دوره سهم بیمه‌های زندگی از کل بازار از ۷,۸ درصد در سال ۹۱ به ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد فعلی رسید. 

وی بخشی از این رشد مستمر را مربوط به تحولات عرضه بازار بیمه و بخشی را نیز مربوط به تقاضای صنعت بیمه دانست و گفت: طی سالهای اخیر در عرضه بیمه‌های زندگی اتفاقات مهمی رخ داده که یکی از این اتفاقات توسعه کمی و کیفی سازمان فروش بیمه‌های زندگی است.

همتی با اشاره به رشد نمایندگان تخصصی در حوزه فروش بیمه عمر گفت: در سال ۱۳۹۰، تنها ۱۶ درصد نمایندگان بیمه در حوزه بیمه عمر فعال بودند اما در سال ۹۶ سهم نمایندگان بیمه عمر حدود ۲۵ درصد افزایش یافت که ۵ واحد از این افزایش، مربوط به سال ۹۵ و ۹۶ است. 

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر در ۱۰ شرکت بیمه، سهم بیمه‌های زندگی بالاتر از ۲۰ درصد است که در ۴ مورد از آنها این سهم به بالای ۵۰ درصد رسیده است. 

همتی با اشاره به سیاست های بیمه مرکزی در راستای افزایش ضریب نفوذ بیمه های عمر گفت: طی سالهای اخیر، شرکتهای بیمه نیز همگام با سیاست های کلان صنعت بیمه، دو تغییر جهت اساسی در سیاستهای کاری خود اعمال کرده‌اند که یکی تقویت سازماندهی شبکه فروش بیمه‌های عمر و توجه به امر آموزش و نظارت بر آن و دیگری تغییر شیوه پرداخت کارمزد به نمایندگان بیمه عمر است. 

وی در خصوص سهم تقاضای بیمه‌های عمر در رشد این رشته بیمه ای گفت: در این مدت تغییرات مهمی در این حوزه به وقوع پیوسته که یکی از این اتفاقات مهم، کاهش قابل توجه نرخ تورم در اقتصاد ایران بخصوص در بازار دارائی‌های واقعی است. چرا که با کاهش تورم، از یکسو جذابیت دارائی‌های واقعی برای تأمین آتیه و سرمایه‌گذاری نزد بخشهایی از مردم کاهش یافت و از سوی دیگر از اهمیت سرمایه‌گذاری‌هایی که با هدف حفظ ارزش دارائی‌ها از سوی مردم انجام می‌شود، کاسته شد. بنابراین مردم به سرمایه‌گذاری در گزینه‌های سالم و مولد چون بیمه‌های عمر گرایش بیشتری پیدا کردند. 

وی افزود: عامل دیگر برای رشد بیمه‌های عمر، اثرات فزاینده و جانبی رشد پرتفوی این رشته بیمه‌ای است که در حال حاضر حدود ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دارای بیمه عمر هستند که فقط ۲,۵ میلیون نفر از آنها در سال ۹۵ تحت پوشش بیمه عمر قرار گرفته‌اند. 

وی افزود: بسیاری از کسانیکه بیمه عمر خریداری می‌کنند در سالهای بعدی حق بیمه خود را افزایش می‌دهند تا از تسهیلات و مزایای بیشتری برخوردار شوند و این پدیده در حال حاضر خود، عاملی فزاینده برای رشد بیمه‌های عمر است.

وی با اشاره به اثرگذاری سیاست های بیمه مرکزی در افزایش رشد بیمه عمر گفت: بیمه مرکزی طی بخشنامه ای به شرکت های بیمه اعلام کرد، به دلایل فنی و اقتصادی و به منظور کنترل کژمنشی‌ها در بازار بیمه کشور، دیگر مجوز تأسیس شرکت‌ بیمه جنرال جدید صادر نخواهد کرد و صرفاً تقاضای تاسیس شرکتهای بیمه تخصصی عمر را بررسی خواهد کرد که در همین راستا اولین شرکت بیمه تخصصی عمر نیز در اواخر سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد. همچنین در اقدامی دیگر، بیمه مرکزی برای اولین بار به یکی از شرکت‌های بیمه کشور اجازه داد تا با یکی از شرکت‌های بیمه اتکایی بزرگ دنیا قرارداد واگذاری اتکایی در زمینه بیمه‌های عمر منعقد کند و این نشانه عزم جدی بیمه مرکزی برای توسعه بیمه‌های عمر بود که طبعاً پیام مثبتی برای صنعت بیمه کشور و طرف‌های خارجی آن داشت.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به تصویب ماده خاص برنامه ششم، مبنی برتوسعه بیمه‌های زندگی گفت: بر اساس این مصوبه، باید در پایان برنامه سهم بیمه‌های زندگی تا ۵۰ درصد افزایش یابد و این هم پیام دیگری برای صنعت بیمه کشور بود که دولت و مجلس مصمم به توسعه بیمه‌های عمر هستند. 

وی تصریح کرد: اخیراً هم شورایعالی بیمه، تأسیس شرکت‌های تخصصی بیمه عمر توسط شرکتهای بیمه جنرال را مجاز اعلام کرد که حاکی از تلاش و عزم بیمه مرکزی و شورایعالی برای توسعه بیمه‌های عمر در کشور است.  

رئیس کل بیمه مرکزی با ارائه آماری از روند فعلی رشد بیمه عمر در کشور گفت: در حال حاضر تنها ۱۸ درصد مردم ایران بیمه عمر دارند و سهم بیمه‌های زندگی در پوتفوی صنعت بیمه کشور ۱۳,۴ درصد است. این نسبت در دنیا ۵۵ الی ۶۰ درصد و در منطقه ما حدود ۲۵ درصد است که اینها نشانه وجود پتانسیل بالا برای رشد بیمه‌های عمر است. 

وی در ادامه گفت: پایداری روند صعودی فعلی بیمه‌های عمر عمدتاً به دو عامل وابسته است. یکی نحوه ایفای تعهدات از سوی صنعت بیمه و دیگری وضعیت تورم در اقتصاد ایران به ویژه در بازار دارائی‌های واقعی است. بنابراین اگر تورم را کنار بگذاریم دوام رشد بیمه‌های عمر به نحوه عملکرد صنعت بیمه وابسته است و اگر شرکتهای بیمه به نحو مطلوب به تعهدات خود در قبال بیمه‌گذاران عمل کنند طبعاً پایداری توسعه بیمه‌های عمر تا حد زیادی قابل تحقق است و برای این منظور شرکتهای بیمه باید بخصوص در امر ارزیابی ریسک و محاسبه حق بیمه، ذخیره‌گیری و سرمایه‌گذاری ذخایر بیمه‌های عمر حرفه‌ای و منصفانه عمل نمایند. طبعاً بیمه مرکزی نیز که متقاضی و مشوق توسعه بیمه‌های عمر و حافظ منافع بیمه‌شدگان است با همکاری خود شرکتهای بیمه تلاش و نظارت خواهد کرد تا این الزامات از سوی موسسات بیمه رعایت شود.       

دکتر همتی، در بخشی دیگر از سخنان خود به معرفی موانع رشد بیمه های زندگی در ایران پرداخت و گفت: دسته‌ای از موانع رشد بیمه‌های عمر در بیرون صنعت بیمه و دسته‌ای دیگر مربوط به درون این صنعت است. عمده‌ترین موانع برون‌زا برای توسعه بیمه‌های عمر در کشور، فضای کسب و کار نامساعد و لذا هزینه‌های مبادله بالا در اقتصاد ایران و همچنین تورم های دو رقمی است. همچنین درتشکیلات جدید بیمه مرکزی اداره کل نظارت بربیمه های زندگی بزودی فعالیت خود رابرای نظارت موثر برتعهدات، ذخایر وسرمایه گذاری بیه های عمر اغاز میکند.

در پایان دکتر همتی، از معصوم ضمیری مدیرعامل بیمه پاسارگاد و کارکنان این شرکت برای برگزاری این همایش و  تلاش در راستای توسعه فرهنگ بیمه های عمر قدردانی کرد.

true برچسب ها : بیمه عمر بیمه مرکزی عبدالناصر همتی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: استان مرکزی جمعه ۳۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ میزبان حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در قالب بیست و نهمین سفر استانی دولت مردمی بود که رهاورد این سفر ۲۲۸ مصوبه بود.

یکی از اقداماتی که دولت سیزدهم در سفرهای استانی به آن اهتمام داشته شناسایی پروژه‌های کلان استانی نیمه تمام و تکمیل نشده است که با بررسی کارشناسی زوایای این پروژه‌ها و تزریق منابع مالی کافی اقدام به تکمیل و راه اندازی این پروژه‌ها می‌شود که در این راستا رهاورد دور نخست سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به سرزمین آفتاب تاکنون ۶۷ مصوبه با تزریق بیش از هزار و ۷۶۹ میلیارد تومان اعتبار محقق شده است.

اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر اراک

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از ۱۸ سال گذشته کلید خورده و در واقع به یک پروژه تاریخی تبدیل شده و امید است که تکمیل آن در اسرع وقت هدیه‌ای از جانب دولت سیزدهم به مردم باشد.

علی اکبر اسدی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) فقط مختص استان مرکزی نیست و به واسطه داشتن همه بخش‌های پزشکی می‌تواند به چند استان مجاور نیز خدمات رسانی کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی این طرح ۵۰ درصد بود اما با تلاش‌های صورت گرفته از سوی مسؤولان استانی، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و با بهره گیری از اعتبارات مصوب ۴۰۰ میلیارد تومانی دور اول سفر رئیس جمهور به اراک، اکنون بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه زیربنای این طرح ۵۵ هزار مترمربع در ۱۳ طبقه و دارای ظرفیت ۴۷۰ تخت است، گفت: این بیمارستان با ظرفیت‌های صنعتی قابل توجه در مراحل پایانی قرار دارد و به طور حتم برخی استان‌های همجوار نیز از این ظرفیت بهره گیری می‌کنند.

اسدی بیان کرد: با توجه به اینکه این طرح دولتی و منابع آن از ابتدا از سوی دولت تأمین شده است به طور حتم دولت سیزدهم نیز در راستای تکمیل و تأمین اعتبار این طرح از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

افتتاح پروژه آبرسانی چشمه هفتیان تفرش

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به افتتاح یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های استان مرکزی از محل اعتبارات گفت: پروژه آبرسانی به شهر تفرش و ۴۰ روستا از چشمه هفتیان از مهمترین طرح‌های آبرسانی کشور محسوب می‌شود که شهر تفرش و ۴۰ روستای مسیر خط انتقال را تا افق ۱۴۲۰ آبرسانی می‌کند.

اسدی گفت: این طرح به عنوان یکی از ابرپروژه‌های عمرانی استان مرکزی به صورت شبانه‌روزی انجام شد که اکنون این پروژه تکمیل و آب وارد شهر شده و افتتاح رسمی آن با حضور رئیس جمهور در استان مرکزی افتتاح می‌شود.

گفتنی است در دور نخست سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، تمامی اعتبار اجرای طرح اصلی به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۲ مصوب و تأمین شد.

افتتاح ابر پروژه‌های مرکزی در سفر ریاست جمهوری

در این میان استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) خمین در دولت سیزدهم گفت: بیمارستان زنان و زایمان سینا آشتیانی شهر اراک، بیمارستانی فوق تخصصی و بسیار مدرن است که تقدیم بانوان استان می‌شود و جایگزین بیمارستان حدوداً ۶۰ ساله طالقانی می‌شود.

فرزاد مخلص‌الائمه با اشاره به اجرای پروژه‌هایی در حوزه محورهای مواصلاتی، آبرسانی، مجتمع‌های فرهنگی و مدرسه سازی در استان مرکزی گفت: چنانچه قرار بود تخصیص منابع مالی این پروژه‌ها به روال گذشته انجام شود سال بهره برداری بسیاری از آنها به ۱۴۳۰ می‌رسید.

وی با بیان اینکه نهضت اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان قابل قبول بوده است، گفت: در تاریخ استان مرکزی تا دولت سیزدهم سابقه نداشته که پروژه‌ای به صورت شبانه روزی در حال اجرا باشد و با جدیت مورد پیگیری است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شازند گفت: دولت‌ها و حکومت‌ها وظیفه تأمین و تضمین مقوله‌هایی چون امنیت، رفاه، عدالت، آزادی و هدایت را دارد و پروژه بیمارستان شازند نیز موضوعاتی چون رفاه، توسعه عدالت، دسترسی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان و امنیت و سلامت هدف قرار داده است و باید اذعان کرد که کلنگ زنی پروژه بیمارستان شازند در سال‌های گذشته زده شد، اما هیچ گونه اقدامی برای آن صورت نگرفت و در دولت سیزدهم عملیات اجرایی این پروژه کلید خورد.

استاندار مرکزی بیان کرد: به زودی با اتمام چند پروژه نیمه تمام سنواتی، مانند بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که کار احداث آن بیش از ۱۷ سال زمان برده، خدمات دهی به مردم افزایش می‌یابد و بیمارستان به بهره برداری می‌رسد همچنین فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری و بیمارستان زنان و زایمان پس از سال‌ها در سال جاری بهره برداری خواهد شد.

مخلص الائمه با اشاره به اختصاص اعتبارات سفر دور اول رئیس جمهور اظهار کرد: در حوزه ایجاد و بهسازی کانال‌های آبیاری ۱۸۰ میلیارد تومان، آبیاری تحت فشار و سامانه نوین آبیاری ۱۷۰ میلیارد تومان، لایروبی و مرمت قنوات ۲۵۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی ۲۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی نوین ۵۰ میلیارد تومان، ایجاد و بهسازی چند مورد کانال‌های آبی از جمله کانال زیردست سد الغدیر ۱۲۵ میلیارد تومان، مرمت و نگهداری سدهای خاکی حدود ۹۰ میلیارد تومان و عملیات آب و خاک در تعاونی‌های تولید و تشکل‌های کشاورزی ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

۲۲۸ مصوبه دور نخست سفر حجت الاسلام رئیسی به سرزمین آفتاب

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی اظهار کرد: سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به استان مرکزی ۲۲۸ مصوبه داشت که شامل ۲۱۳ مصوبه بودجه‌ای و ۱۵ مصوبه غیر بودجه‌ای است.

نوربخش عسکری افزود: میزان اعتبارات مصوب ۳ ساله سفر، ۱۱ هزار و ۴۶۰ و نیم میلیارد تومان و میزان تسهیلات مصوب در این بازه زمانی ۱۷ هزار و ۲۸۱ و نیم میلیارد تومان اختصاص یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: مجموع اعتبار و تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور به استان مرکزی ۲۸ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان در بازه زمانی سه ساله (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۶۷ مصوبه با اعتبار یک هزار و ۷۶۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و میزان تسهیلات ۱۵ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، اقدام صورت گرفته و ۱۶۱ مصوبه در دست اجرا است.

عسکری بیان کرد: اعتبار پرداختی از محل مسؤولیت اجتماعی وزارت نفت ۹۶ میلیارد تومان؛ اعتبار پرداختی سال ۱۴۰۱ تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور و استان ۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد تومان و اعتبار پرداختی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال گذشته یک هزار و ۹۶۲ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر رئیس جمهور تا پایان اسفند سال گذشته تاکید کرد: پیشرفت فیزیکی مصوبات آموزش و پرورش ۷۵ درصد، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ۶۹ درصد، فرهنگ و هنر ۶۵ درصد، آموزش عالی ۵۷ درصد، وزارت نیرو ۵۹ درصد، راه و شهرسازی ۵۷ درصد و ورزش و جوانان ۵۱ درصد بوده است.

عسکری تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به طرح‌های اقتصادی و ازدواج جوانان نیز ۸۹ درصد بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱، ۵ هزار و ۱۱۳ میلیارد تومان، در سال گذشته ۴ هزار و ۲۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در سال جاری ۲ هزار و ۵۳ میلیارد تومان برای اجرایی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد.

گره گشایی از مشکلات اقتصادی مردم رویکرد محوری دولت سیزدهم

روند سفرهای استانی حجت الاسلام رئیسی به گونه‌ای است که در پایان سفر هر استان، بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گره‌های معیشتی خود از جمله احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد و همچنین رفع مشکلات فعالیت‌های اقتصادی امیدوار می‌شوند.

همچنین در سفرهای استانی علاوه بر در نظر گرفتن بودجه برای مصوبات همان سفر و تخصیص منابع در نظر گرفته شده برای پروژه‌های عمرانی، بانک‌ها نیز مکلف به پرداخت تسهیلات مورد نیاز مردم و به ویژه صنایع می‌شوند که امید است در دور دوم سفر مدیریت ارشد اجرایی کشور به سرزمین آفتاب در فصل بهار، شاهد بهره برداری شمار زیادی از ابر پروژه‌های استان مرکزی باشیم و اعتبارات مناسبی از سوی دولت انقلابی و جهادی سیزدهم برای تکمیل و افتتاح دیگر پروژه‌های عمرانی ناتمام تزریق شود.

کد خبر 6092228

دیگر خبرها

  • ثبت رکوردشکنی در نرخ تورم تولید کننده
  • پاسخ بانک مرکزی به مغالطه‌های سلطان چاپ پول
  • صدور ۲۸ میلیون بیمه‌نامه شخص ثالت در سال گذشته
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه