Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی امروز در مراسم سالگرد بیمه ایران بر پرداخت سریع خسارت و جذب رضایت مشتری برای تحکیم اقتصاد مقاومتی در شرکت های بیمه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبدالناصر همتی در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های 82 ساله مدیران و کارکنان بیمه ایران از آغاز تاسیس تا کنون، گفت: بیمه ایران؛ برند ملی صنعت بیمه است و بدون آن صنعت بیمه هویت نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همتی بر حمایت خود از بیمه ایران تاکید کرد و گفت: بیمه ایران در سال های اخیر و در شرایط بحرانی، همراه خوبی برای بیمه مرکزی در پیشبرد اهداف دولت جمهوری اسلامی و خدمت رسانی به مردم بوده است که نباید به خاطر برخی مشکلات مالی ، نادیده گرفته شود. بیمه ایران دارای توانمندی و سرمایه انسانی بالایی است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: حمایت از بیمه ایران به مفهوم عدم حمایت از سایر شرکت های بیمه نیست بلکه بیمه مرکزی جدا از نقش حاکمیتی و نظارتی خود، همیشه یار و یاور شرکت های بیمه بوده و هدایت صنعت بیمه یک کار گروهی است.
وی با تاکید بر اهمیت سودآوری بیمه ایران گفت: نقش بیمه ایران در اقتصاد کشور و پشتیبانی از صنعت بیمه بسیار موثر است و برای توسعه و پیشرفت نیاز به تلاش و سودآوری دارد.
رئیس کل بیمه مرکزی خطاب به مدیران و اعضای هیئت مدیره بیمه ایران گفت: تمرکززدایی را مورد توجه قرار دهید و با سبک کردن وظایف ستاد، اختیارات بیشتری به مناطق دهید و بستر لازم را برای شکوفایی آنها فراهم کنید و ستاد باید به نهاد سیاست گذاری و تعیین استراتژی های بلند مدت و میان مدت تبدیل شود.

حاکمیت شرکتی باید به طور جدی در بیمه ایران اجرا شود

همتی افزود: آیین نامه حاکمیت شرکتی باید در بیمه ایران به طور جدی اجرا شود که یک اصل بسیار مهم در سیستم اقتصادی کشور است و باید به طور جدی برای حمایت از حقوق بیمه گذاران در بیمه ها و سپرده گذاران در بانک ها اجرا شود.
بیمه ایران باید پیشتاز اجرای این آیین نامه شود و به شفافیت صنعت بیمه کمک کنند.
رئیس بیمه مرکزی جداسازی بیمه عمر بیمه ایران با عنوان یک شرکت مجزا را در سخنان خود مطرح کرد و گفت: این کار تحول بزرگی در بیمه ایران به شمار خواهد آمد و توان گسترده ای خواهد داشت.
همتی در خصوص شبکه فروش گفت: ما حامی نمایندگان و کارگزاران هستیم و قصد ایجاد محدودیت برای شبکه فروش نداریم.
وی با اشاره به خالی بودن دو سوم ظرفیت سرمایه های بیمه پذیر کشور گفت: در حال حاضر 87 درصد ظرفیت بیمه بدنه اتومبیل و 89 درصد بیمه آتش سوزی منازل مسکونی ظرفیت هایی است که نیازمند توجه بیشتر شرکت های بیمه به خصوص نمایندگان و کارگزاران است.
همتی در ادامه، عدم استفاده کامل از ظرفیت بیمه های عمر را دلیل عقب ماندگی صنعت بیمه از ضریب نفوذ دانست و گفت: رشد 35 درصدی بیمه های عمر در سال بیانگر این است که توانایی برای گسترش بیمه های عمر در کشور وجود دارد و باید اعتماد و اطمینان مردم را برای خرید بیمه های عمر جلب کنیم. شرکت های بیمه باید به دنبال راهکاری برای گسترش این بیمه نامه در میان مردم باشند.
رئیس کل بیمه مرکزی، صنعت بیمه را مظهر اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: صنعت بیمه بستر خوبی برای توسعه پیدا کرده و این آرامش را مدیون تلاش ها و قانونمداری فعالان صنعت بیمه هستیم، چرا که صنعت بیمه با جلوگیری از سوخت ملی، به توسعه اقتصاد ملی کمک می کند.
وی یکسان شدن رشد حق بیمه و خسارت بیمه شخص ثالث را یکی از اتفاقات مثبت صنعت بیمه دانست و گفت: نمی توان نقش بیمه ایران را نادیده گرفت و امیدوارم با ارائه نرخ های فنی، مشکلات بیمه درمان تکمیلی نیز برطرف شود و تعداد بیشتری از هموطنانمان تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: صنعت بیمه؛ یک صنعت فنی و تخصصی است و از شرکت های بیمه خواست به صورت فنی و به دور از مسائل احساسی در هدایت این صنعت بکوشند.
وی همچنین با اشاره به تحولات مثبت برجام در صنعت بیمه گفت: مدیران عامل شرکت های بیمه از فضای ایجاد شده پس از برجام بهره برداری کنند و ارتباطات بین المللی خود را گسترش دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود