Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - بيمه ايران اعلام کرد: تمام زائران اربعين حسيني (ع) که به صورت انفرادي يا گروهي به صورت قانوني از کشور خارج مي شوند، تحت پوشش بيمه عمر، درمان و حوادث قرار مي گيرند.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از اين شرکت، معاون فني بيمه ايران در اين باره گفت: اين پوشش بيمه اي با هدف ايجاد آرامش و تامين امنيت خاطر و بهره مندي زائران عتبات عاليات از پوشش هاي بيمه اي مناسب با حق بيمه 160 هزار ريالي براي هر زائر عرضه شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد حيدري در باره پوشش هاي اين بيمه نامه افزود: پوشش هاي اين بيمه نامه براي هر يک از بيمه شدگان شامل پرداخت غرامت نقص عضو يا از کارافتادگي دائم کلي يا جزيي در اثر حادثه به ميزان 2 ميليارد ريال، پرداخت غرامت فوت ناشي از حادثه تا سقف 2 ميليارد ريال، هزينه هاي درماني بستري بيمارستاني و اعمال جراحي به علت بيماري يا حوادث تا سقف 200 ميليون ريال و هزينه هاي درماني سرپايي و پاراکلينيکي به علت بيماري يا حادثه به ميزان 20 ميليون ريال تعيين شده است.
عضو هيات مديره بيمه ايران، در مورد مدت پوشش اين بيمه نامه براي هر يک از بيمه شدگان اظهار داشت: مدت پوشش بيمه اي براي هر يک از بيمه شدگان حداکثر 30 روز در فاصله زماني چهاردهم مهر تا سوم آذر امسال است که اين زمان از فاصله 20 کيلومتري مرزهاي خروجي خاک ايران به سمت خاک عراق شروع مي‌شود.
معاون فني بيمه ايران با اشاره به حذف ماليات بر ارزش افزوده بيمه هاي درمان از تاريخ 3 مهر 96 و به تبع آن حذف ماليات اين بخش در محاسبه حق بيمه تمام شده زائران، گفت: با وجود افزايش هزينه در بخش درمان و افزايش تعهدات و ساير هزينه هاي جنبي، حق بيمه دريافتي از زائران کاهش يافته است.
وي اضافه کرد: اين حق بيمه به صورت حمايتي تنظيم شده و بيمه ايران به رغم اينکه بنگاهي اقتصادي است، ولي با توجه به ابعاد معنوي حرکت عظيم راهپيمايي اربعين حسيني و در چارچوب مسئوليت هاي اجتماعي خود، قرارداد بيمه زايران اربعين را بدون نگاه سودآوري منعقد کرده است.
به گفته حيدري چنانچه پس از کسر هزينه هاي مربوط شامل اجراي قرارداد، خسارت هاي پرداختي و هزينه هاي عمليات اجرايي، بخشي از سود احتمالي از اين قرارداد حاصل شود، از حق بيمه سال آينده کسر خواهد شد.
معاون فني بيمه ايران همچنين درباره شيوه انتخاب کارگزار مربوط به اين قرارداد گفت: با توجه به تجارب عوامل اجرايي، کارگزار ذيربط براي اجراي با کيفيت و مناسب خدمات از سوي سازمان حج و زيارت به بيمه ايران معرفي شد و شرکت بيمه در تعيين کارگزار نقشي نداشته ولي آنچه مورد تاکيد است ارائه خدمات مورد نياز بيمه گزاران، هماهنگي لازم با مراجع درماني و ساير موارد در مرزهاي دو کشور همچنين شهرهاي مذهبي کربلا، کاظمين، سامرا و نجف جزو وظايف اين کارگزاري قرار داده شده است.
به گزارش ايرنا، صدور رواديد براي شرکت زائران ايراني در آيين اربعين حسيني (ع) از ابتداي مهرماه در کشور آغاز شده است؛ پارسال بيش از 2 ميليون ايراني در آيين پياده روي اربعين حضرت امام حسين (ع) شرکت کردند و انتظار مي رود اين رقم امسال به 3 ميليون نفر برسد.
آيين اربعين حسيني که در روايات اسلامي بر آن تاکيد ويژه شده است، 40 روز پس از شهادت حضرت اباعبدالله الحسين (ع) در بيستم صفر مصادف با هجدهم آبان امسال برگزار مي شود.
در سال هاي اخير با استقبال پرشور ايرانيان از اين آيين مذهبي سبب شده تا ستاد هماهنگي اربعين حسيني(ع) براي خدمت رساني هرچه بهتر به زائران و با مشارکت دستگاه هاي ذيربط در وزارت کشور شکل گيرد.
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
اقتصام**2025* 6075*تنظيم: ليلا جودي* انتشار: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین استان با قدردانی از تلاش‌های اعضای این ستاد در دو سال گذشته، افزود: اعضای این ستاد بدون توجه به مسائل اداری، به عشق حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و خدمت به زائرین اربعین حسینی تمام تلاش خود را انجام داده و همه پای کار بودند تا شرایط لازم را برای تردد بدون مشکل زائران فراهم کنند.

وی همچنین با بیان اینکه آذربایجان غربی در تردد زائرین اربعین حسینی از مرز تمرچین، یکی از استان‌های نوپاست، خاطرنشان کرد: با وجود نوپا بودن استان در تردد زائرین اربعین، توانستیم با کیفیت‌ترین خدمات را به زائرین اربعین حسینی در کشور ارائه دهیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به تردد زائرین خارجی اربعین حسینی به ویژه برخی از زائران کشورهای منطقه قفقاز از مرز تمرچین نیز اشاره کرد و افزود: مرز تمرچین به عنوان یکی از مرزهای بین‌المللی در راستای تردد زائرین اربعین حسینی در حال شناخته شدن در منطقه است.

معتمدیان همچنین با قدردانی از مردم اهل سنت استان و به ویژه مردم شهرستان پیرانشهر در استقبال و میزبانی از زائران اربعین حسینی، اضافه کرد: یکی از بزرگترین برکات اربعین، حضور خودجوش اهل سنت در خدمت به زائران اربعین حسینی بود که با وجود تلاش‌های دشمن برای تفرقه افکنی، استقبال کم نظیر مردم منطقه از زائران حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، این توطئه‌ها را خنثی کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در زمان تردد زائران اربعین حسینی از مرز تمرچین به سمت عتبات عالیات شاهد هیچ‌گونه مشکل امنیتی نبودیم، افزود: به برکت خون شهدا و مجاهدت‌های نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، مرز تمرچین به عنوان یکی از مرزهای امن کشور مطرح است و این مسئله موجب شده که زائران و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام با آرامش کامل و بدون هیچ دغدغه‌ای، این مسیر را برای تشرف به کربلای معلی انتخاب کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه امسال، سومین سال حضور زائران اربعین حسینی برای تردد از مسیر مرز تمرچین است، اظهار کرد: امسال نیز تمامی تدابیر لازم و حداکثری برای خدمت به زائران اربعین حسینی در حوزه‌های مختلف در استان اندیشیده شده است.

معتمدیان همچنین با تاکید بر فعال شدن تمامی کمیته‌های ستاد اربعین حسینی در استان، افزود: نقشه راه در خدمت به زائران اربعین حسینی و همچنین توسعه زیرساخت‌ها آماده شده و مسئولین کمیته‌ها در راستای جذب منابع ملی برای اجرای برنامه‌های عنوان شده، تلاش جدی داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته برخی از مشکلات در حوزه ناوگان حمل و نقل را شاهد بودیم، تصریح کرد: امسال برنامه‌ریزی‌های لازم جهت استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل ترکیه و اقلیم کردستان عراق در کنار پتانسیل خطوط ریلی و حمل و نقل استان در راستای تردد امن و بدون مشکل زائران اربعین حسینی انجام می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی بر تکمیل پایگاه‌های امداد و نجات و اورژانس، بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه و پوشش کامل اینترنت از مسیر ورود زائران اربعین حسینی به استان تا مرز تمرچین تاکید کرد.

کد خبر 6100815

دیگر خبرها

  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است