Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی که از مراجعه به بیمه مرکزی کهگیلویه و بویراحمد و نمایندگی های فروش برای پیگیری این موضوع ناامید شده اند در اقدامی با مراجعه به اداره کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کرده و خواستار رسیدگی فوری به این موضوع شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری صبح زاگرس خردادماه امسال در گزارشی با عنوان بلایی که سازمان امور مالیاتی کشور بر سر بیمه ایران کهگیلویه و بویراحمد آورد+ (جزئیات)به بررسی موضوع ارزش افزوده ای که برخلاف تعهدات و قرارداد شرکت بیمه ایران از بیمه گذاران دریافت می شود پرداخت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این گزارش روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران در تماس با خبرنگار پایگاه خبری صبح زاگرس خواهان انتشار یک جوابیه در این زمینه شد که تاکنون این جوابیه به پایگاه خبری صبح زاگرس ارسال نشده است.فسخ قراردادهای بیمه ایران در کهگیلویه و بویراحمد همچنان ادامه دارد/ جوابیه ای که به صبح زاگرس نرسید

پس از این ماجرا خبرنگار ما با تلاش فراوان سعی کرد تا این موضوع را از طریق شرکت سهامی بیمه ایران در مرکز پیگیری کند که متاسفانه مسئولان امر پاسخگو نبودند.

در این مدت بسیاری از بیمه گذارانی که خود یا اعضای خانواده خود را بیمه عمر(جامع عمر) کرده اند با مراجعه به نمایندگی های شرکت بیمه ایران در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده اعتراض و نارضایتی خود را اعلام کردند و خواستار فسخ قراردادهای بیمه عمر خود شدند.

اخذ مالیات بر ارزش افزوده توسط بیمه ایران از بیمه گذاران برخلاف تعهدات و قرارداد است

موضوع از این قرار است که براساس قانون بیمه، بیمه گذاران(اشخاصی) که خود یا اعضای خانواده خود را بیمه عمر و پس انداز می کنند از پرداخت مالیات معاف می باشند و بیمه گر (نمایندگی بیمه) در الحاقیه ای این موضوع را به بیمه نامه اصلی اضافه می کند تا در پایان اصل مبلغ به همراه سود بدون کسر مالیات به شخص تعلق بگیرد و این سند بین طرفین( بیمه گر و بیمه گذار) منعقد و به امضا می رسد.

چه کسی مسئول است؟

در زیر تصویر اقساط مربوط به سال 93 یک بیمه نامه را مشاهده می کنید که بیمه گذار از سال 93 اقساط بیمه نامه خود را به طور کامل پرداخت کرده و با توجه به نوع قرارداد بین طرفین (بیمه گر و بیمه گذار) این قرارداد از مالیات معاف است. اما در سال سوم بیمه نامه و پرداخت اقساط به یکباره سرو کله قانون مالیات بر ارزش افزوده پیدا شده و برخلاف قرارداد در اقساط بیمه لحاظ شده است!!!

در این بیمه نامه بیمه گذار(شخص) باید ماهیانه 116 هزار و 833 تومان پرداخت کند اما در اولین قسط پرداختی به جای این مبلغ و به خاطر مالیات بر ارزش افزوده باید در اولین قسط خود 167 هزار و 359 تومان پرداخت کند و این برخلاف قراداد منعقد شده بین بیمه گر و بیمه گذار است.

مراجعهبیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی به اداره کل بازرسی استان برای پیگیری موضوع بیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی که از بیمه مرکزی کهگیلویه و بویراحمد و نمایندگی های فروش برای پیگیری این موضوع ناامید شده اند در اقدامی با مراجعه به اداره کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار رسیدگی فوری به این موضوع شدند. تعداد بیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی که از این اقدام بیمه ایران شاکی شده اند زیاد است و خبرنگار صبح زاگرس موفق شد با تعدادی از این معترضان ارتباط برقرار کند که در بخشی از این اسامی را در زیر مشاهده می کنید. بی اعتمادی بیمه گذاران نسبت به شرکت بیمه ایران بیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی عنوان کردند با این اقدام شرکت بیمه ایران تضمینی برای بیمه گذاران وجود ندارد که در آینده بتوانند از مزایای بیمه عمر بهره مند شوند و این اقدام موجب بی اعتمای آنها به این شرکت شده است. این افراد بیمه گذار اظهار کردند در صورتی که به این موضوع در استان کهگیلویه و بویراحمد رسیدگی نشود به سازمان بازرسی کل کشور مراجعه خواهند کرد. این بیمه گذاران اعلام کرده اند که در بدو انعقاد قرارداد بیمه عمر (جامع زندگی) بین بیمه گر و بیمه گذار، چیزی با عنوان مالیات برارزش افزوده در میان نبوده است و در ذیل قرارداد نیز آمده است مطابق ماده 136 قانون مالیات های مستقیم ، وجوه پرداختی بابت بیمه عمر از طرف موسسه بیمه که به موجب قراردادهای منعقده بیمه عاید ذینفع می شود از پرداخت مالیات معاف است. حال باید دید این بار سکوت بیمه ایران و سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص اعتراض بیمه گذاران کهگیلویه و بویراحمدی شکسته خواهد شد یا پیگیری ها از طریق مرکز و مسئولان رده بالای کشوری انجام می شود. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناعادلانه بودن نظام مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سرانه پرداخت مالیات یک کارمند معمولی بیشتر یک طلافروش است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی درباره عادلانه‌سازی نظام مالیاتی کشور اظهار کرد: این ساختار نیازمند حرکت به سوی شرایطی است که در آن همه اقشار و اصناف کشور متناسب با درآمدی که دارند مالیات بپردازند تا از این طریق امکان فرار مالیاتی برای هیچکس مهیا نباشد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش مهم سامانه مودیان مالیاتی در تحقق نظام مالیاتی عدالت محور گفت: در این سامانه اطلاعات تمامی صاحبان کسب و کار‌ها و همچنین میزان درآمد آن‌ها به طور دقیق ثبت می‌شود؛ لذا، سازمان امور مالیاتی می‌تواند با تکیه بر این موضوع روند مالیات‌ستانی از افراد را بر اساس داده‌های متقن انجام دهد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در حال حاضر سرانه پرداختی اصنافی همچون بنگاه‌های معاملاتی املاک طی یک سال ۱۰.۵ میلیون تومان، طلا و جواهر فروشان ۹.۶ میلیون تومان، نمایشگاه داران خودرو ۲۰ میلیون تومان، رستوران‌دارن ۹.۹ میلیون تومان و آرایشگاه‌های زنانه کمتر از ۳ میلیون تومان است و این اعداد در حالی به عنوان مالیات پرداخت می‌شود که میزان درآمد آن‌ها چندین برابر مالیات تعیین شده برای این اصناف است.


قادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند معمولی با پرداخت تقریباً ۱۲ میلیون تومان سرانه پرداختی بیشتر از این اصناف مالیات پرداخت می‌کند. تداوم این موضوع اقشار مختلف جامعه را دچار سرخوردگی می‌کند، زیرا نابرابری در اخذ مالیات در نهایت منجر به تبعیض مالیاتی می‌شود. حجم پایین مالیات مشاغل خاص نشان از این دارد که باید تمرکز ویژه بر اخذ مالیات از آن‌ها صورت بگیرد.


این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور خاطرنشان کرد: برخورداری از یک نظام مالیاتی عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مالیات یکی از منابع درآمدی پایدار دولت‌ها محسوب می‌شود؛ لذا، دولت می‌تواند از این محل به تأمین هزینه مورد نیاز برای ارائه خدمات بیشتر به دهک‌های مختلف جامعه بپردازد.


وی تاکید کرد: مالیات ستانی عادلانه منافع کشور را تامین می‌کند، زیرا تحقق این موضوع وابستگی ما به درآمد‌های نفتی را کاهش می‌دهد. در طول سال‌های اخیر دولت سیزدهم اقدامات متعددی را در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور انجام داده که راه اندازی سامانه مودیان و اتصال کارت‌خوان‌ها به این سامانه یکی از مهمترین آن‌ها است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مالیات ، طلا فروشان ، مشاغل خاص ، پرداخت مالیات ، فرار مالیاتی ، جعفر قادری ، مالیات طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAH

دیگر خبرها

  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • سکوت در قبال صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است/ دستور کار ویژه برای «رفع مشکل بیکاری»
  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس